کرتین وال چیست

کرتین وال که در زبان انگلیسی به آن curtain wall گفته میشود در اصل حکم یک دیوار نازک را دارد که غالبا از یک فریم یا چهارچوب با جنس آلومینیوم ساخته میشود. کرتین وال حاوی موادی پر از شیشه، پانل های فلزی یا سنگ نازک است. فریم آلومینیومی آن به ساختار ساختمان وصل میشود و بار کف یا سقف ساختمان نیز بر روی آن گذاشته نمیشود.

بار سنگین کرتین وال معمولاً در خط کف، به ساختار ساختمان منتقل میشود. جالب است بدانید که تاریخچه استفاده از این سیستم های دیواری با قاب آلومینیومی به دهه ۱۹۳۰ باز می گردد و پس از جنگ جهانی دوم هنگامی که عرضه آلومینیوم برای استفاده غیر نظامی در دسترس قرار گرفت ، به سرعت توسعه یافت.

طراحی و نصب کرتین وال میتواند طبق استانداردهای شرکت و کارخانه های سازنده انجام گیرد و یا اینکه طبق سلیقه و نظر مشتری به شرکت تولید کننده آن سفارش داده شود، بنابراین هیچگونه محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

کرتین وال در رویت

کرتین وال کویر

کرتین وال قیمت

کرتین وال فریم لس

کرتین وال نما

تفاوت کرتین وال و فریم لس شیشه

نمای شیشه ای کرتین وال

نمای کرتین وال یکی از مدرن ترین نماهای حال دنیا می باشد،نمای کرتین وال تماما به صورت صنعتی تولید شده و در شرایط بحرانی مانند نشست های احتمالی یا نیروی زلزله به نحوی تعبیه شده که بتواند به خوبی واکنش از خود نشان دهد.

نمای کرتین ول به دو صورت فریم لس و فیس کپ تولید و نصب می گردد و در این سیستم به دلیل سطح مقطع پروفیل های آلومینیوم بزرگ که در این نوع نما استفاده می شود از مقاومت فوق العاده ای برخوردار می باشدو نیازی به شبکه بندی به منظور زیر سازی نما نیست.

نمای کرتین وال در برابر انواع تنش های قایٔم و جانبی مانند فشار باد یا تکان های نیروی زلزله کاملا مقاوم و پایدار می باشد همچنین شیشه های مورد استفاده در این نوع نما ۱۸ الی۴۰ میلیمتر ضخامت دارد و تماما عایق حرارت و صوت می باشد و در نهایت به دلیل عدم استفاده از پیچ و پرچ در مونتاژ و طراحی بازشو های مخفی در این سیستم علاوه بر ایجاد زیبایی بصری

باعث بالا رفتن ضریب مقاومت و آبندی وهوا بندی نیز می شود.